8 juli 2011

Fotografie Sprankel: Project #Theezakjeswijsheid

@Nelisje houdt van thee (ze lust zelfs geen koffie!) en ze houdt ook van fotografie. Eigenlijk heeft ze ook een enorme passie voor theater en musical. Maar dat even terzijde. @Nelisje kan heel mooie foto's maken, ze heeft er zelfs een opleiding voor gevolgd, en is hier al lange tijd zeer actief mee bezig. In de combinatie met haar liefde voor thee kwam er dan ook een heel leuk project tot stand dat ik nu volg op Twitter. Namelijk project #theezakjeswijsheid

Voor dit project post ze elke dag een tweet met hierin een creatieve foto van het labeltje van de Yogi tea die ze die dag heeft gedronken. Aan deze theezakjes zit namelijk een label met elke keer een andere inspirerende gedachte, de zogenaamde 'Yogi Tea Inspirations'. Volgens Yogi Tea zijn dit "gedachtes over het leven om een fijn gevoel te ontwakenen". 

Deze kunstige foto's met inspirerende teksten vond ik zeker een mooie blog waard! Hieronder de artistieke foto's die al op Twitter zijn verschenen. Wil je de volgende foto's ook zien, dan kun je project #theezakjeswijsheid natuurlijk verder volgen op Twitter! 

 
Maandag 4 juli


Dinsdag 5 juli


 
Woensdag 6 juli 
(who rushes about, will miss the boat)


 
Donderdag 7 juli


Vrijdag 8 juli